Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 3


Ingredienser:

2 stk søtpotet
salt og kvernet pepper
6 stk grillet kyllinglår

Kremet saus med epler og chili:
1 pose béarnaisesaus
1 dl vann
3 dl crème fraîche
1 stk eple i biter
1 stk finhakket rød chili
1 ss hakket frisk estragon salt og kvernet pepper

Fremgangsmåte:

Skrell søtpotetene og del dem i båter. Legg dem på et bakepapirkledd stekebrett. Drypp over litt olje og kvernet pepper. Stek i stekeovn ved 200 °C ca. 15 minutter til de er møre. Varm kyllinglårene i ovnen ca. 10 minutter. Dryss litt grovt salt over potetene før servering.

Ha sauspulver, vann og crème fraîche i en kjele og kok opp. Tilsett eple, chili og estragon. Smak til med salt og pepper.

Server kyllinglårene med saus, søtpotet og for eksempel lettkokt brokkoli.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!