Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

1 stk løk
1 stk potet
250 g brokkoli
1 l grønnsakbuljong (utblandet)
salt og pepper etter smak
2 dl matfløte
100 g reker
50 g parmesan
50 g brødkrutonger
1 ss finklippet frisk gressløk

Fremgangsmåte:

Skrell løk og poteter og del i terninger. Del brokkolien i mindre biter. Kok opp grønnsakbuljongen og ha i grønnsakene. La alt koke i 10 minutter.

Kjør suppen glatt med en stavmikser. Smak til med salt og pepper og tilsett matfløte. La suppen få et oppkok.

Hell suppen i dype tallerkener og pynt med reker, høvlet parmesan og brødkrutonger. Dryss over finklippet gressløk like før servering.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!