Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett


Ingredienser:

3 ss smør
4 dl hvetemel
3 dl melk
5 stk egg
½ dl sukker
½ ts salt
1 ts bakepulver

3 dl kremfløte
ca. 2 dl blåbærsyltetøy

Fremgangsmåte:

Smelt smøret og bland alle ingrediensene til en jevn røre, gjerne i en matprosessor. La røren svelle i ca. 15 minutter.

Stek lappene i litt smør i varm stekepanne. Snu dem når røren er stivnet på overflaten.

Server lappene lune med pisket kremfløte og blåbærsyltetøy.

Tips: Rislapper smaker også kjempegodt! Rør inn rester av risgrøt i lapperøren. Spe eventuelt med litt melk dersom røren blir tykk.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no
  • .
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!