Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

600 g strimlet kalkunkjøtt
8 stk stjerneløk
200 g frisk sjampinjong
5 dl hønsebuljong (utblandet)
½ ts tørr sennep
½ ts paprikapulver
1 ss worchestershiresaus
salt og pepper
3 ss tomatpuré
litt sukker
1 beger seterrømme eller kremfløte
1 stk grønn paprika i strimler
1 stk rød paprika i strimler
evt. et persilledryss

Fremgangsmåte:

Brun kalkunstrimlene lett i en panne. Ha dem over i en kjele og tilsett lettstekt løk og sjampinjong. Ha i buljong og de andre ingrediensene. La det småkoke noen minutter.

Server med hakkede rødbeter og sylteagurk. Ris eller potetmos smaker godt til.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no
  • .
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!