Dagens rett: Kalkungryte
Bruk opp gårsdagens rester i denne nydelige gryten!
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4
Ingredienser:
600 g strimlet kalkunkjøtt
8 stk stjerneløk
200 g frisk sjampinjong
5 dl hønsebuljong (utblandet)
½ ts tørr sennep
½ ts paprikapulver
1 ss worchestershiresaus
salt og pepper
3 ss tomatpuré
litt sukker
1 beger seterrømme eller kremfløte
1 stk grønn paprika i strimler
1 stk rød paprika i strimler
evt. et persilledryss
Fremgangsmåte:
Brun kalkunstrimlene lett i en panne. Ha dem over i en kjele og tilsett lettstekt løk og sjampinjong. Ha i buljong og de andre ingrediensene. La det småkoke noen minutter.
Server med hakkede rødbeter og sylteagurk. Ris eller potetmos smaker godt til.
- Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no
- .
Denne saken ble første gang publisert 01/01 2010, og sist oppdatert 30/04 2017.