Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

Karrisaus:
2 stk sjalottløk, finhakket
1 ss smør
1 ts karri
2 dl hvitvin (evt alkoholfri hvitvin eller juice)
3 dl matfløte
3 dl fiskekraft
2 ts maisstivelse (maizena)
1 ts salt
½ ts pepper

12 skive fiskepudding
1 ss smør
12 stk potet
4 stk gulrot

Fremgangsmåte:

Finhakk sjalottløken og fres den sammen med smør og karri i en kjele. Tilsett vin eller juice, og kok i 5 minutter. Tilsett fløte og fiskekraft, og la sausen småkoke i ytterlige 10 minutter.

Jevn sausen med litt maisenna utrørt i litt vann. Smak til med salt og pepper. Skjær fiskepuddingen i skiver og rist dem lett sammen med litt smør på middels varme i en stekepanne. Serveres med sprø poteter og smørdampede gulrøtter (evt andre grønnsaker).

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no
  • .
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!