Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

8 skive spekeskinke
500 g pasta penne
1 ts salt
½ stk sitron
3 stk tomat, gjerne klasetomater
100 g ruccula
1 stk fersk mozzarella
½ ts kvernet sort pepper
2 ss ekstra virgin olivenolje

Fremgangsmåte:

1. Kok pastaen i vann i 10-12 minutter.

2. Tilsett salt og saft fra ½ sitron. Avkjøl pastaen.

3. Skjær spekeskinke, tomater, ruccula og mozzarella i små biter og tilsett pastaen. Rør rundt. Smak til med salt og pepper og drypp over litt olivenolje rett før servering.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!