Dagens rett: Kyllingkarbonader med rösti
Nytt år byr på nye, sunne muligheter!
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 3
Ingredienser:
Kyllingkarbonade:
400 g kyllingkjøttdeig
1 ts salt
¼ ts pepper
1 ts tørket timian
Rösti:
500 g grovrevet potet
1 stk løk
salt og kvernet pepper
Tilbehør:
3 blad hodesalat
2 stk tomat
¼ stk slangeagurk
2 ss revet hvitost
Fremgangsmåte:
tomat, salat, agurk og revet ost
Bland kjøttdeigen med salt, pepper og litt hakket timian. Form til fire karbonader. Stek dem 3-4 minutter på hver side til de er gjennomstekt.
Riv potetene, og bland med finhakket løk og salt og pepper. Stek små potetlapper noen minutter på hver side i en stekepanne.
Server kyllingkarbonadene med rösti, salat, agurk og tomat. Dryss eventuelt litt ost på toppen.
- Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 05/01 2010, og sist oppdatert 30/04 2017.