Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

800 g jevnstore poteter
4 ss olivenolje
salt og chilikrydder
1 stk rød paprika i terninger
2 stk tomat i terninger
1 stk rødløk i terninger
100 g smuldret norzola
friske urter (f.eks rosmarin, basilikum, timian) til pynt

Fremgangsmåte:

Vask potetene godt og del dem på langs. Ha potetene i en ildfast form og sprinkle over oljen. Krydre med salt og chilikrydder, og vend rundt slik at olje og krydder er jevnt fordelt over potetene. Legg potetene slik at snittflaten er opp. Stek potetene i ovn på 200 grader C til de er møre (ca 20 min).

Bland sammen paprika, tomat, rødløk og ost. Fordel blandingen på potetene og gratinér i ovn på 225 grader C til osten er litt smeltet.

Dryss over krydderurter og server.

Denne potetretten smaker godt til kraftige kjøttretter.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!