Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk kyllingfilet
2 stk løk
4 båt finhakket hvitløk
2 boks hermetiske tomater
2 boks tomatpuré
1 ts salt
½ ts pepper
1 ts sukker
2 ts tørket oregano
8 stk potet i biter
2 stk brokkoli

Fremgangsmåte:

1. Stek kyllingfiletene i en stekepanne på middels varme, ca. 4 minutter på hver side.

2. Stek løk og hvitløk på middels varme til løken blir blank - ikke brun!

3. Tilsett hermetiske tomater, tomatpuré og oregano, og la alt surre på svak varme i ca. 15 minutter. Smak til med salt, pepper og litt sukker.

4. Kok potetbitene ca. 10 minutter, ha dem i tomatsausen og la alt bli gjennomvarmt.

5. Del brokkolien i buketter og kok dem så vidt møre i litt vann.

6. Hell av vannet og server brokkolien ved siden av kyllingretten.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!