Dagens rett: Kyllingfilet med tomatpoteter

Nydelig lett rett!

Sist oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk kyllingfilet
2 stk løk
4 båt finhakket hvitløk
2 boks hermetiske tomater
2 boks tomatpuré
1 ts salt
½ ts pepper
1 ts sukker
2 ts tørket oregano
8 stk potet i biter
2 stk brokkoli

Fremgangsmåte:

1. Stek kyllingfiletene i en stekepanne på middels varme, ca. 4 minutter på hver side.

2. Stek løk og hvitløk på middels varme til løken blir blank - ikke brun!

3. Tilsett hermetiske tomater, tomatpuré og oregano, og la alt surre på svak varme i ca. 15 minutter. Smak til med salt, pepper og litt sukker.

4. Kok potetbitene ca. 10 minutter, ha dem i tomatsausen og la alt bli gjennomvarmt.

5. Del brokkolien i buketter og kok dem så vidt møre i litt vann.

6. Hell av vannet og server brokkolien ved siden av kyllingretten.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.

Denne saken ble første gang publisert 29/09 2010, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også