Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

500 g grønnkål
1 stk rød paprika
1 ½ dl hakket frisk koriander
2 stk gulrot
2 stk vårløk
1 dl peanøtter

Dressing:
2 ss soyaolje
2 ss eplecidereddik
2 ts raspet frisk ingefær
2 ss soyasaus
1 ss sesamolje
2 ts brunt sukker

Fremgangsmåte:

Bland sammen alle ingrediensene til dressingen.

Skjær kål i tynne strimler og paprika i små biter. Riv gulrøtter, skjær vårløk i tynne skiver og grovhakk koriander. Hell over dressingen og bland godt. Grovhakk peanøtter og strø på toppen.

Denne salaten smaker nesten enda bedre dagen etter, men vil ta litt farge av soyasausen.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!