Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

800 g lammelår i skiver
1 pk dypfryst lapskausblanding
ca. 3 ss hvetemel
1 ss tørket timian
8 dl vann
ca. 1 ts salt
ca. ½ ts pepper

Fremgangsmåte:

1. Renskjær kjøttet og del det i terninger (ca. 2x2 cm).

2. Ha kjøtt og lapskausblanding i kjelen, dryss deretter over melet og rør dette inn. Tilsett vann mens du rører og la det småkoke i 20-30 minutter. Smak til med krydder.

Serveres med flatbrød og tyttebærsyltetøy.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!