Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

400 g karbonadedeig
200 g brune bønner
1 pose tacokrydder
8 stk tacoskjell
2 stk tomat
80 g lettere norvegia

Tacosaus:
1 dl tacosaus
2 dl yoghurt naturell

Purresaus:
80 g purre
2 dl kesam

Fremgangsmåte:

Brun karbonadedeigen, tilsett bønner og bland i tacopulver. Legg på tacoskjell/nachoships tomat og ost. Server med tacosaus, purresaus og litt blandet salat.

Tacosaus: Bland sammen.

Purresaus: Kok opp purre med litt vann, kjør i mixer og bland i kesam. Smak til med salt og pepper.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!