Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

400 g kyllingkjøttdeig
1 stk hakket løk
1 ts salt
¼ ts pepper
1 ts chilipulver
½ ts pepper
2 ss hakkede friske urter (f.eks rosmarin, basilikum, timian)
2 dl fetaost
2 dl kremfløte eller matfløte
1 ss soyasaus
4 stk rød paprika eller ulike farger

Fremgangsmåte:

Skjær av toppen på paprikaene og fjern frøene.

Fres løk og kjøttdeig i panne med litt olje. Dryss over krydder.

Legg paprikaene i en stor ildfast form og fyll dem med stekt kjøttdeig og fetaost Hell litt fløte tilsatt soyasaus over hver av dem, og dryss revet ost på toppen. Sett formen i ovnen ved 200 °C, og stek i ca. 20 minutter. Server med pasta eller brød.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!