Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

Kyllingkarbonade:
400 g kyllingkjøttdeig
1 stk finhakket løk
1 båt hvitløk
1 stk egg
1 ts salt
ca ¼ ts pepper
1 ss olje til steking

4 skive grovt brød
2 stk tomat
1 stk mozzarella
1 stk vårløk

Fremgangsmåte:

Bland sammen alle ingrediensene i en hurtigmikser. Form til fire store burgere.

Stek dem i smør eller olje noen minutter på hver side.

Server burgerne på grovbrød med skiver av tomat og mozzarella ost. Dryss finsnittet vårløk eller litt friske krydderurter over.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!