Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

1 stk løk
2 båt hvitløk
6 stk potet
½ stk purre
1 stk rød paprika
1 stk gul paprika
½ boks hermetiske maiskorn
2 stk grønnsakbuljong (terning)
7 dl vann
5 dl melk
2 ss hvetemel
salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte:

Surr hakket løk og hvitløk i olje til løken blir blank og gjennomsiktig. Tilsett vann og kok opp. Løs opp buljongterningene.

Skjær potetene i skiver, purre i ringer og paprika i strimler og tilsett i suppen.

La suppen småkoke til grønnsakene er møre og jevn med mel som er blandet ut med litt av kraften. Tilsett melk mot slutten av koketiden og smak til med salt og pepper.

Server suppen med godt brød til.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!