Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

2 stk løk
1 stk eple - gjerne grønt
200 g mozzarella
16 stk cocktailtomat (evt. cherrytomater)
1 ss olivenolje
1 båt presset hvitløk
1 ss hakket frisk timian
1 ts salt
ørlite kvernet pepper
4 stk polarbrød
8 skive spekeskinke - evt. parmaskinke
1 pk ruccula

Fremgangsmåte:

Rens og hakk løk. Skjær skrelt eple i tynne båter og mozzarella i terninger. Del tomatene i to eller fire, alt etter størrelsen på tomatene.

Fres løk, eple og presset hvitløk i olje 2-3 minutter. Bland inn tomater, mozzarella og timian. Smak til med salt og pepper.

Fordel grønnsakrøren på polarbrødene. Pynt med ruccula og legg på skinke.

Noen dråper med god olje over rett før servering.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!