Tidsforbruk: 20 - 40
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4

Ingredienser:

1 stk finhakket løk
3 båt hakket hvitløk
2 ss olje
4 stk kyllingfilet i strimler
1 stk rød paprika i strimler
1 boks hermetiske bambusskudd
1 boks vannkastanje i skiver
100 g frisk ananas i biter
3 ss ananasjuice
1 ½ dl matfløte
1 boks kokosmelk
1 ss søt soyasaus (kecap manis)
1 ss soyasaus
smak til med 1 ss hot curry - alt etter smak
2 ss hakket frisk koriander

Fremgangsmåte:

Stek kyllingstrimlene raskt i olje. Ta de ut av pannen og legg de til side.

Fres hakket hvitløk og løk raskt i olje. Tilsett strimler av paprika, ananasbiter, bambusskudd og vannkastanjer og la grønnsakene surre til de er møre.

Tilsett ananasjuice, hot curry, kokosmelk og matfløte, og tilslutt soyasausene. Hakket frisk koriander på toppen.

Server woken med basmatiris.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!