Dagens rett: Indisk wok

Wok kan varieres i det uendelige, her har du en med indisk vri!

Sist oppdatert
Tidsforbruk: 20 - 40
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4

Ingredienser:

1 stk finhakket løk
3 båt hakket hvitløk
2 ss olje
4 stk kyllingfilet i strimler
1 stk rød paprika i strimler
1 boks hermetiske bambusskudd
1 boks vannkastanje i skiver
100 g frisk ananas i biter
3 ss ananasjuice
1 ½ dl matfløte
1 boks kokosmelk
1 ss søt soyasaus (kecap manis)
1 ss soyasaus
smak til med 1 ss hot curry - alt etter smak
2 ss hakket frisk koriander

Fremgangsmåte:

Stek kyllingstrimlene raskt i olje. Ta de ut av pannen og legg de til side.

Fres hakket hvitløk og løk raskt i olje. Tilsett strimler av paprika, ananasbiter, bambusskudd og vannkastanjer og la grønnsakene surre til de er møre.

Tilsett ananasjuice, hot curry, kokosmelk og matfløte, og tilslutt soyasausene. Hakket frisk koriander på toppen.

Server woken med basmatiris.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.

Denne saken ble første gang publisert 14/10 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også