Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

1 stk løk hakket
500 g gulrot i tynne skiver
1 båt hvitløk hakket
1 ss , finrevet frisk ingefær
1 ss smør
1 l hønsebuljong (utblandet)
2 dl appelsinjuice
2 ss lettrømme
1 ss frisk kruspersille finhakket
1 ts salt
½ ts pepper

Fremgangsmåte:

Fres løk, gulrøtter, hvitløk og ingefær i smør til det er mykt, men ikke brunt. Hell på hønsebuljong og kok grønnsakene til de er godt møre. Mos suppen og kok den opp med appelsinjuice. Smak suppen til med salt og pepper og server den rykende varm med en topp rømme og grønt.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!