Tidsforbruk: over 60 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk søtpotet

Fyll:
1 dl crème fraîche
2 stk vårløk
1 stilk stilkselleri (stangselleri)
1 ss hakket rød chili
½ stk grønn paprika
salt og pepper

Fremgangsmåte:

Beregn en søtpotet pr. porsjon.

Potetene bakes midt i ovnen i 1 - 1 1/2 time på 200°C.

Skjær et stort snitt i potetene på langs når de er møre og trykk til slik at poteten åpner seg.

Server potetene med crème fraîche som blandes med finhakket vårløk, chili, stilkselleri og paprika. Smak til med salt og pepper.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!