Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 8


Ingredienser:

8 skive loff eller annet brød
4 stk egg
4 ss sukker
5 dl melk
1 ts malt kardemomme
½ ts malt kanel

Fremgangsmåte:

Pisk eggene lett sammen med sukker, melk og krydder. Bløt brødet i røren til det er gjennombløtet. Stek de arme ridderne i smør i stekepanne ved middels varme til de er pent gulbrune. Server arme riddere lunkne med rømme og syltetøy til. Eller med rød saus slik arme riddere ble servert fra gammelt av.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.

Les hele saken

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!