Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

400 g breiflabbfilet
2 ss olje til steking
1 stk løk i tynne ringer
3 ts karripasta
1 dl vann
1 dl kokosmelk
250 g sukkererter
2 stk tomat
salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte:

Skjær fisken i store terninger. Her kan du utmerket godt bruke annen fisk, f.eks. kveite. Brun fisken raskt i olje, ta dem opp og legg dem til side.

Brun løk og karri i olje til løken er gyllen. Hell på vann og kokosmelk og la løken surre til den er møre.

Rens sukkererter og del dem i to eller tre.

Flå tomatene ved å dyppe dem noen sekunder i kokende vann. Legg dem over i kaldt vann og flå skinnet av. Del tomatene og fjern frøene. Skjær tomatkjøttet i terninger.

Legg fisk, sukkererter og tomater i karrisausen og la retten surre 3-4 minutter til alt er gjennomkokt. Smak til med salt og pepper og server ris til.

Dagens rett er presentert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!