Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

ca. 5 stk kyllingfilet
salt og pepper
1 ts finhakket frisk ingefær
1 stk rødløk
1 stk rød paprika
3 pk nudler, gjerne fullkornsnudler
2 ss sesamolje
½ dl soyasaus
1 ss sesamfrø

Fremgangsmåte:

Del kylling og grønnsaker i passe store wokbiter. Stek først kyllingbitene i middels varm panne med litt olje. Ha på salt og pepper. Ta opp kyllingkjøttet og stek grønnsakene møre.

Kok nudler etter anvisning på pakken.

Ha kjøtt og nudler over i pannen sammen med grønnsakene, og bland inn sesamolje og soyasaus. Dryss over sesamfrø før servering.

Dagens rett er levert i samarbeid med mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!