Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk kyllingfilet
8 skive bacon
4 ss kremost naturell
4 stilk frisk timian
salt og pepper

Tilbehør:
1 pose knaskerøtter
1 pk sukkererter
1 stk rødløk
½ ss rød karripasta
1 ss smør til steking
1 boks kokosmelk
salt og pepper
1 ss presset sitronsaft
1 dl hakket frisk koriander

Fremgangsmåte:

Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skje kremost og hakket frisk timian. Surr baconskiver rundt fileten. Fest med tannpirkere. Stek fyllingfileten ca. 5 minutter på hver side.

Skyll gulrøtter og del dem i to og snitt rødløken i skiver. Stek gulrøtter, rødløk, sitronsaft og karripasta i litt smør (eller olje). Tilsett kokosmelk og kok noen minutter til gulrøttene blir møre.

Legg i sukkererter like før servering sammen med hakket koriander.

Server kyllingen med grønnsakene og f.eks. kokt ris.

Dagens rett er levert i samarbeid med mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!