Dagens rett: Timianfylt kyllingfilet
Kyllingfilet som er fylt med frisk timian, ost og bacon med sprø og fargerike grønnsaker som tilbehør. Dette er mat for mons!
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4
Ingredienser:
4 stk kyllingfilet
8 skive bacon
4 ss kremost naturell
4 stilk frisk timian
salt og pepper
Tilbehør:
1 pose knaskerøtter
1 pk sukkererter
1 stk rødløk
½ ss rød karripasta
1 ss smør til steking
1 boks kokosmelk
salt og pepper
1 ss presset sitronsaft
1 dl hakket frisk koriander
Fremgangsmåte:
Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skje kremost og hakket frisk timian. Surr baconskiver rundt fileten. Fest med tannpirkere. Stek fyllingfileten ca. 5 minutter på hver side.
Skyll gulrøtter og del dem i to og snitt rødløken i skiver. Stek gulrøtter, rødløk, sitronsaft og karripasta i litt smør (eller olje). Tilsett kokosmelk og kok noen minutter til gulrøttene blir møre.
Legg i sukkererter like før servering sammen med hakket koriander.
Server kyllingen med grønnsakene og f.eks. kokt ris.
Dagens rett er levert i samarbeid med mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 27/09 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.