Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 2


Ingredienser:

400 g frisk sjampinjong, i skiver
1 stk purre, i skiver
1 stk rødløk, hakket
1 ss meierismør
3 ss hvetemel
3 dl lettmelk
3 dl grønnsakbuljong (utblandet)
1 ½ dl matfløte
salt og pepper

Fremgangsmåte:

Stek sopp, purre og løk i smør i 5 - 10 minutter. Dryss over mel og spe med melk og buljong. La suppen småkoke i ca 5 minutter.

Rør inn matfløte og smak til med salt og pepper.

Pynt med litt finhakket rødløk, persille og soppskiver på hver tallerken. Server suppen varm med godt fersk brød til.

Dagens rett er levert i samarbeid med mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!