Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 3


Ingredienser:

2 skive brød
1 stk finhakket løk
3 båt hakket hvitløk
3 ss bladpersille
2 stk egg
3 ss ketchup
1 ts salt
¾ ts pepper
50 g revet parmesan
400 g kyllingkjøttdeig
2 dl revet hvitost
2 ss pinjekjerner

Fremgangsmåte:

Skjær brød i terninger og rist dem i en tørr stekepanne. Rør sammen løk, hvitløk, persille, egg, ketchup, salt og pepper i en bolle. Vend inn parmesan og brødbiter. Tilsett kyllingkjøttdeig og bland alt godt sammen.

Form kjøttfarsen til et brød, og legg det over i en smurt brødform. Press kjøttbrødet lett sammen med baksiden av en skje. Stek kjøttrullen i stekeovnen ved 200 °C i ca. 30 minutter.

Server kjøttbrødet med kokte grønnsaker, sjysaus og poteter eller helt enkelt med salat og brød.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!