Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

500 g kyllingfilet
ca. 2 ss maisstivelse (maizena)
ca. 2 ss olje til steking
1 stk løk
3 stk gulrot
1 ss hakket frisk ingefær
1 boks hermetisk wokmiks (wokgrønnsaker)
4 stk vårløk
3 dl hønsebuljong (utblandet)
1 ss soyasaus
ca. 1 ss soyasaus
ca. 1 ss østerssaus (oyster sauce)

Fremgangsmåte: Skjær kyllingkjøttet i strimler. Del løken i tynne båter, gulrøtter og vårløk i tynne skiver. Ha ingrediensene til sausen klar.

Vend kyllingstrimlene i maisstivelse og stek dem raskt i olje til de er gjennomstekt. Ta kjøttet ut og fortsett med løk, gulrot og ingefær. Ha kjøttet tilbake i pannen når grønnsakene er omtrent møre og tilsett de hermetiske wokgrønnsakene sammen med vårløk. Hell over hønsebuljong og kok opp. Smak soyasaus, østerssaus og eventuelt salt og pepper.

Server chop suey med jasminris.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!