Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

1 stk finhakket løk
2 båt hvitløk - finhakkede
2 ss olivenolje
8 dl hønsebuljong (utblandet)
1 boks hermetiske tomater
3 ss finhakket frisk timian
2 ss kremost med urter
salt og pepper
smak til med ½ ts sukker

Fremgangsmåte:

Surr finhakket løk og hvitløk i olivenolje. Tilsett hønsebuljong og hermetiske tomater. Kok opp og tilsett hakket timian. Pisk inn kremosten i suppen.

Smak suppen til med salt, pepper og en klype sukker.

Server suppen rykende varm med et dryss timian og ferskt brød og smør til.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!