Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 2


Ingredienser:

2 stk grovreven potet
¼ stk knollselleri (sellerirot)
1 stk grovreven gulrot
salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte:

Bland sammen revne poteter, knollselleri og gulrot. Bland med salt og pepper. Press ut det meste av vannet.

Smelt smør i en panne og fordel grønnsakene utover i pannen. Stek røstien gyllen på en side. La røstien gli over på lokk og hvelv den tilbake i pannen. Stek videre til røstien er gyllen og gjennomstekt.

Server f.eks. med sprøstekt bacon og et dryss av hakket vårløk eller gressløk.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!