Om sommeren er det deilig å spise noe som både er lett å lage, og lett å spise. Hva passer vel bedre da enn en lekker salat?

Og salat kan være så mangt, lite står i veien for fantasien! I denne oppskriften hentet fra Matinorden.no, er det brukt både jordbær og bringebær i salaten.

Du trenger

125 g fetaost
300 g stekt kyllingfilet
300 g rensede jordbær
100 g rensede bringebær
1 bunt frisk basilikum
½ stk slangeagurk i biter
1 dl ruccula
35 g pinjekjerner

Dressing
  • Gå ned i vekt med Kvinneguiden!
  • 3 ss hvit balsamicoeddik
    3 ss olje
    salt og pepper etter smak

    Slik gjør du

    1) Skjær kyllingen i skiver. Bland alle ingrediensene på et fat, i bolle eller porsjonsskåler. Rist pinjekjernene i varm, tørr panne til de blir gylne, og avkjøl.

    2) Pisk dressingen sammen og smak til med salt og pepper.

    3) Drypp dressingen over salaten.

    4) Rist brødskivene og stikk dem ned i salaten like før servering.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!