Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

400 g kjøttdeig
1 stk gulrot
1 stk purre
1 stk rød paprika
½ stk finsnittet kinakål
1 ts karri
½ ts salt
½ ts pepper

Saus:
½ dl appelsinjuice
2 dl vann
4 ss sitronsaft
1 ss maisstivelse (maizena)
2 ss peanøttolje

Fremgangsmåte:

Varm oljen i en wok. Stek kjøttdeigen raskt i porsjoner under omrøring. Ta den opp og legg til side.

Finhakk gulroten, purre og paprika. Stek dette ca. 1 minutt i woken. Legg kjøttdeigen tilbake sammen med grønnsakene i woken. Tilsett karri, salt og pepper.

Bland sammen ingrediensene til sausen og hell over. Smak til.

Server woken nylaget med ris til.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!