Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 skive brød
4 stk kyllingfilet
1 ss olje til steking

6 stk tomat
4 båt hvitløk
5 ss hakket frisk basilikum
2 ss olivenolje
1 ts salt
½ ts pepper

Fremgangsmåte:

Stek brødskivene i litt olje i en stekepanne til de får fin farge. Stek kyllingfiletene i olje i en stekepanne i ca. 4 minutter på hver side. Ha på salt og pepper, og la filetene hvile mens tomatsalaten lages.

Finhakk tomater og bland med presset hvitløk, hakket basilikum og olivenolje. Smak til med salt og pepper. Legg tomatsalaten på de ristede brødskivene med kyllingfilet i skiver og server straks.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no
  • .
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!