Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

½ stk kinakål
200 g brekkbønner eller andre grønne bønner
200 g sukkererter
200 g fetaost i terninger

Dressing:
3 ss olivenolje
2 ss hvitvinseddik
1 ts sennep
salt
pepper
2 stilk frisk estragon (kjørvel eller persille kan også brukes)

Fremgangsmåte:

Bland dressingen sammen og smak til.

Kok bønner og sukkererter raskt opp i lettsaltet vann og avkjøl i kaldt vann.

Bland sammen kinakålen med bønner, sukkerterter, smuldret fetaost og biter av moden mango.

Legg salaten opp på fat og hell dressingen over.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!