Tidsforbruk: under 20 min Vanskelighetsgrad: lett Porsjoner: 3


Ingredienser:

1 stk. grillet kylling (1000 grams råvekt)
270 g båndspagetti
2 stk. gulrot
2 ss olivenolje
3 ss hakket frisk kruspersille

Fremgangsmåte:

Del grillet kylling i serveringsstykker, og varm den eventuelt i stekeovnen ved 180 °C i ca. 15 minutter.

Skjær lange skiver av gulrøttene med en ostehøvel. Kok pastaen etter anvisningen på pakken, og la gulrotskivene få koke med de siste par minuttene til de er møre. Hell av kokevannet og bland pastaen med litt god olivenolje og hakket kruspersille.

Tips: Server gjerne med søt chilisaus ved siden av.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!