Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 2


Ingredienser:

2 skive store, tykke grovt brød
2 ss sølvløk hakket
1 stk. sylteagurk, hel hakket
1 dl kesam
½ stk. presset lime
6 skive roastbiff
6 stk. skiver ferdigkokte poteter
6 stk. store salatblad
50 g ruccula
2 stk. tomat i skiver
1 ss hakket frisk timian
4 stilk frisk timian

Fremgangsmåte:

Bland sammen sylteløk og -agurk, kesam (eller lettrømme), limesaft, salt og pepper. Legg salatblader og tomatskiver på (smurte) brødskiver og så roastbiff. Ha potetskiver over, pepperdryss. Bland hakket timian i røren og ha den på toppen av det hele. Pynt med friske små kvister til slutt, og ha en fin onsdagskveld.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!