Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

Pannekaker:
5 dl hvetemel
½ ts salt
2 ½ dl melk
2 ½ dl kefir
4 stk. egg
1 ts bakepulver
60 g smør
smør til steking

Krydret kyllingfyll:
1 stk. finhakket løk
400 g kyllingkjøttdeig
1 pose tacokrydder
½ dl vann
200 g tacosaus
1 boks hermetiske røde bønner
1 stk. hakket gul paprika
2 ss finhakket frisk koriander
evt. litt revet ost

Fremgangsmåte:

Ha alle ingrediensene til pannekakerøren i en hurtigmikser og kjør til røren er glatt. La røren hvile i 20 minutter. Stek pannekakene gylne på middels varme.

Stek løk og kyllingkjøttdeig, tilsett krydder og vann. Ha i tacosaus og bønner og la det koke noen minutter. Tilsett paprika og frisk koriander.

Legg litt av fyllet på hver pannekake og brett den som en wrap. Server med salat, guacamole, rømme og salsa.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!