Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

½ stk. rød lollo
100 g ruccula
½ stk. romanosalat
noen blader med ekeblad- og bataviasalat

2 stk. kyllingfilet
4 ss brune bønner
2 stk. sjalottløk i skiver
1 stk. mango
10 stk. valnøttkjerner

Karridressing:
1 ½ dl majones
1 ½ dl yoghurt naturell
1 ts karri

Fremgangsmåte:

Skyll og riv salaten. Skjær kyllingfiletene i strimler og brun dem. Rens og skjær sjalottløk i tynne skiver. Del mangoen, fjern skallet og skjær i tynne strimler.

Dander alt på et fat eller i porsjonstallerkener. Hell karridressingen over like før servering eller server dressingen ved siden av.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!