Dagens rett: Torsk og rekecurry
Overrask med denne formen i kveld!
Tidsforbruk: 40 - 60 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4
Ingredienser:
500 g reker
500 g torskefilet
1 ts salt
2 båt hvitløk
2 ss tomatpuré
2 ts karri
1 dl melk
2 dl kremfløte eller matfløte
2 dl hvitost, revet
Fremgangsmåte:
I stekeovn 225 °C i ca 20 minutter.
Smør en ildfast form. Skrell rekene og del torskefileten i mindre biter. Legg dette i formen og dryss på salt. Bland sammen presset hvitløk, tomatpuré, karri, melk og fløte. Hell dette over fisken og dryss på ost. Stekes midt i ovnen. Serveres med kokt ris iblandet f eks grønne erter eller en grønn salat.
- Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 27/02 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.