Tidsforbruk: 40 - 60 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

500 g reker
500 g torskefilet
1 ts salt
2 båt hvitløk
2 ss tomatpuré
2 ts karri
1 dl melk
2 dl kremfløte eller matfløte
2 dl hvitost, revet

Fremgangsmåte:

I stekeovn 225 °C i ca 20 minutter.

Smør en ildfast form. Skrell rekene og del torskefileten i mindre biter. Legg dette i formen og dryss på salt. Bland sammen presset hvitløk, tomatpuré, karri, melk og fløte. Hell dette over fisken og dryss på ost. Stekes midt i ovnen. Serveres med kokt ris iblandet f eks grønne erter eller en grønn salat.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!