Dagens rett: Biff Creole

Litt krydder i hverdagen? Prøv Biff Creole og la deg forføre.

Sist oppdatert
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 2


Ingredienser:

2 stk. biff à 180 g (mørbrad, ytrefilet eller indrefilet)
1 ss olje eller margarin til steking
½ ts salt
¼ ts hot beauty spice , evt. pepper
½ stk. løk
1 stk. stilkselleri (stangselleri) (1 - 2 stilker)
1 stk. grønn paprika
1 båt hvitløk
1 boks hakkede hermetiske tomater
¼ ts kajennepepper
ca. ½ ts sukker
1 ½ dl hurtigris
1 dl reker eller krepsehaler

Fremgangsmåte:

1. Rens rekene.

2. Kok risen etter anvisning på pakken og bland inn ferdig rensede reker når risen er ferdig kokt.

3. Krydre biffene, og stek dem på middels varme til det begynner å piple på oversiden. Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.

4. Kutt løk, paprika og stilkselleri i biter, hvitløken hakkes. La dette få surre i panna sammen med biffen de siste par minuttene. Tilsett hakkede tomater, og smak til med kajennepepper og sukker.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Denne saken ble første gang publisert 26/02 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også