Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 2


Ingredienser:

2 stk. biff à 180 g (mørbrad, ytrefilet eller indrefilet)
1 ss olje eller margarin til steking
½ ts salt
¼ ts hot beauty spice , evt. pepper
½ stk. løk
1 stk. stilkselleri (stangselleri) (1 - 2 stilker)
1 stk. grønn paprika
1 båt hvitløk
1 boks hakkede hermetiske tomater
¼ ts kajennepepper
ca. ½ ts sukker
1 ½ dl hurtigris
1 dl reker eller krepsehaler

Fremgangsmåte:

1. Rens rekene.

2. Kok risen etter anvisning på pakken og bland inn ferdig rensede reker når risen er ferdig kokt.

3. Krydre biffene, og stek dem på middels varme til det begynner å piple på oversiden. Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.

4. Kutt løk, paprika og stilkselleri i biter, hvitløken hakkes. La dette få surre i panna sammen med biffen de siste par minuttene. Tilsett hakkede tomater, og smak til med kajennepepper og sukker.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!