Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

600 g kjøttdeig av svin
1 ss margarin til steking
1 pose tacokrydder
1 boks hermetisk ananas i biter, liten boks
3 stk. tomat
1 glass tacosaus
125 g hvitost

Fremgangsmåte:

1. Sett ovnen på 225 grader. Stek kjøttdeigen. Ha på tacokrydder og følg anvisning på posen.

2. Fordel kjøttdeig, ananas, og tomater i formen.

3. Hell over tacosausen og dryss over revet ost.

4. Stek gratengen midt i ovnen i 15 minutter til osten har fått gylden farge.

Serveres med salat og créme fraîche.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!