Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

300 g ytrefilet av storfe
4 stk. eller wrap hvetetortilla
8 stk. salatblad
40 g stenfrie sorte oliven
40 g soltørkede tomater i olje
4 ss pesto

Fremgangsmåte:

1. Stek ytrefileten som biff. La kjøttet få hvile litt før du skjærer det opp i tynne strimler.

2. Del olivenene i to. Legg salaten på wrapsen, sammen med oliven og tomatene.

3. Fordel en spiseskje pesto på hver wrap før du legger på biffstimlene. Rull wrapsene sammen.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!