Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

1 stk. fersk ferdig pizzabunn rund eller avlang

Fyll:
1 boks hakkede hermetiske tomater gjerne med smak
2 stk. rødløk i tynne båter
3 båt finhakkede hvitløk
2 dl revet hvitost
1 ss frisk oregano
2 ts sukker

Fremgangsmåte:

1. Legg pizzabunnen på stekeplate.

2. Stek løk i tynne båter og finhakk hvitløken. Stek løken i smør i panne til den er blank og myk og dryss over litt sukker.

3. Hell væsken av tomatene og fordel tomathakket over pizzabunnen. Legg over den stekte løken og klipp over fersk oregano (tørket kan også brukes). Strø på osten.

4. Stek pizzaen ved 200 grader C i ca. 10 minutter midt i ovnen.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!