Dagens rett: Trippeldekker til sen frokost

En sandwich som passer perfekt som "brunch" når man våkner sent på en lørdag.

Sist oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 2


Ingredienser:

6 skive brød ristet
1 ss dijonsennep
50 g magerost
1 potte frisk salvie
1 stk. bifftomat i skiver
½ ss pepperrot på tube
2 skive røkelaks
2 skive spekeskinke
2 stk. egg stekte
100 g slangeagurk delt på langs

Fremgangsmåte:

Rist brødskivene. Bred litt dijonsennep og magerost på bunnskivene. Ha på laks og masse salvie. Smør ost og pepperrot på neste skive. Ha salvieblader på toppen.

Legg siste skiven over. Smør den med ost og legg spekeskinke over. Topp det hele med et speilegg og agurk. Serveres med grønn salat og flere tomater. Salt og pepper på bordet.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Denne saken ble første gang publisert 05/06 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også