Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

350 g kyllingfilet
2 ss olje
1 stk. stor gulrot
1 stk. oransje paprika
2 skive frisk ananas
3 stk. vårløk
100 g små frosne erter
50 g usaltede cashewnøtter

Saus:
2 ss honning
2 ss søt chilisaus
1 ss hvitvinseddik
2 ss soyasaus

Fremgangsmåte:

Skjær kylling, gulrot og paprika i strimler (bruk gjerne gul paprika istedenfor oransje). Del ananas og vårløk i biter.

Stek kylling i 1 ss olje til den får litt farge - i 2 minutter. Tilsett cashewnøtter, gulrot og vårløk. Stek i 1 minutt og ha i paprika og ananas. Stek i 2 minutter til.

Rør chilisausen inn i honningen og bland i resten. Hell det over wokblandingen, ha i erter, og varm det til ertene er varme.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!