Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

6 stk. kyllingfilet
2 båt hvitløk
2 ts finhakket, frisk ingefær
1 stk. rød chili
2 pose woksaus
1 stk. grønn squash
1 stk. rød paprika
1 boks hermetisk babymais
½ stk. brokkoli
2 pk. nudler
1 ts nykvernet pepper

Fremgangsmåte:

Bland kyllingstrimler, hvitløk, ingefær og chili med woksaus. Mariner i ca. 1/2 time.

Skjær rød løk i ringer, squash i skiver, paprika og brokkoli i biter. Kok nudlene etter anvisningen på pakken.

Ta kjøttet ut av marinaden og fres kjøttet raskt (2-3 minutter) i olje på sterk varme i en panne. Ta ut kjøttet og fres grønnsakene. Bland de stekte kyllingstrimlene og nudler forsiktig i til slutt. Tilsett marinaden og smak til med pepper og eventuelt salt.



  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!