Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

600 gram kalkun grillpølse
1 pose potetmospulver
1 boks liten tomatpuré
1 stk. løk
1 stk. rød paprika i strimler
ca. 300 g revet hvitost
2 stk. tomat i skiver
1 ss hakket frisk oregano , evt. litt tørket oregano
kvernet pepper

Fremgangsmåte:

Lag potetmos som anvist på pakken. Fordel potetmosen i en smurt ildfast form og smør tomatpuré over. Del pølsene i passe biter. Legg pølsene og resten av ingrediensene over potetmosen. Dryss over ost, oregano og nykvernet pepper. Sett formen i ovnen i 15-20 minutter til retten har fått gyllen farge.

Server med salat og brød.

  • Dagens rett presenteres i samarbeid med mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!