Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 2


Ingredienser:

2 skive lyst grovt brød
½ stk. rødløk i skiver
1 stk. stort eple skrelt
1 stk. liten gulrot i lange skiver (bruk ostehøvel)
1 ss olivenolje
1 ss vann
1 ss honning
1 ts balsamicoeddik
2 stk. soltørkede tomater i strimler
1 pk. ruccula
4 stilk frisk rosmarin
2 hg kokt skinke

Fremgangsmåte:

Begynn med å frese løk, eple og gulrot i olje (du kan også bruke rapsolje) og tilsett vann, honning, salt og pepper. La det frese sammen et par minutter. Smak til med balsamico.

Rør inn strimler av soltørket tomat. Fordel salaten og grønnsakblandingen på brødskiver og tallerkner. Ha 2-3 skinkeskiver på toppen og litt mer grønnsaker til slutt. Pepre godt og dryss på rosmarin.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!