Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

500 g scampi helst frosne rå
2 stk. løk
3 båt hvitløk
2 stk. rød chili
4 stk. rød paprika
2 stk. grønn paprika
150 g sukkererter
2 ss olje
4 ss soyasaus

Fremgangsmåte:

Skjær løken i skiver, finhakk hvitløk og chili. Stek dette i litt varm olje til løken er blank. Ha i strimlet paprika og rå scampi som stekes til de har skiftet farge. Tilsett sukkererter og soyasaus (og eventuelt kokt scampi) og la det bli gjennomvarmt.

Server med ris, gjerne jasminris.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!