Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 3


Ingredienser:

400 g kalkunfilet
2 ss smør
2 ts paprikapulver
1 boks kokosmelk
2 båt finhakket hvitløk
2 ts karripasta
4 stk. strimlet vårløk
2 stk. strimlet gul paprika
200 g skivet østerssopp
½ stk. lime
salt og kvernet pepper
frisk koriander

Fremgangsmåte:

Skjær kalkunfileten først i skiver og så i strimler. Stek dem gylne i smøret og dryss over paprikapulver. Tilsett hvitløk, kokosmelk og karripasta. Senk varmen og la det hele småkoke i ca 8-10 minutter.

Fres grønnsaker og sopp raskt i litt olje og tilsett dem så i gryten. Smak til med litt limesaft, salt og pepper.

Dryss over frisk koriander og server med jasminris og gjerne focaccia-brød.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!