Dagens rett: Biff og båndspagetti
Prøv pasta med strimlet storfekjøtt. Dette er en rask og god rett som de fleste vil like.
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 2
Ingredienser:
500 g biffkjøtt i strimler
1 stk. rød paprika
5 stk. frisk sjampinjong
1 beger crème fraîche
3 dl matfløte
2 ss frisk basilikum
2 ss dijonsennep
1 ss hvitløksmør
¼ pk. tagliatelle
Fremgangsmåte:
1. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
2. Strimle paprika og sopp.
3. Fres biffkjøttet i stekepannen.
4. Rør inn sennepen og ha i sopp og paprika. Fres raskt på sterk varme.
5. Rør inn crème fraiche og fløte. Krydre med frisk basilikum og smak til med salt og pepper.
La det hele surre i 5- 10 minutter. Rør inn hvitløkssmøret mot slutten.
Server i dype tallerkener med båndspagetti i bunnen og sausen over. Pynt gjerne med en basilikumkvast.
- Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 07/11 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.