Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 2


Ingredienser:

500 g biffkjøtt i strimler
1 stk. rød paprika
5 stk. frisk sjampinjong
1 beger crème fraîche
3 dl matfløte
2 ss frisk basilikum
2 ss dijonsennep
1 ss hvitløksmør
¼ pk. tagliatelle

Fremgangsmåte:

1. Kok pastaen etter anvisning på pakken.

2. Strimle paprika og sopp.

3. Fres biffkjøttet i stekepannen.

4. Rør inn sennepen og ha i sopp og paprika. Fres raskt på sterk varme.

5. Rør inn crème fraiche og fløte. Krydre med frisk basilikum og smak til med salt og pepper.

La det hele surre i 5- 10 minutter. Rør inn hvitløkssmøret mot slutten.

Server i dype tallerkener med båndspagetti i bunnen og sausen over. Pynt gjerne med en basilikumkvast.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!