Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 2

Ingredienser:

400 g benfritt lammekjøtt fra stek eller bog
1 stk. løk
2 ss olivenolje til steking
2 ss indisk, rød karripasta
1 boks hakkede, hermetiske tomater
1 ts sukker
2 ss kokosmasse

Fremgangsmåte:

1. Del lammekjøttet i terninger (ca. 3 x 3 cm), hakk løken og legg dette i en varm stekepanne med olje. Tilsett karripastaen når kjøttet og løken er blitt gyllen.

2. Tilsett hermetiske tomater og la alt småkoke i 10-15 minutter.

3. Rør inn sukker og kokosmasse. Klipp gjerne litt frisk koriander over.

Server sammen med ris og en salat. Frisk koriander passer perfekt til denne retten, for deg som vil gjøre det lille ekstra.

PSST: Karripasta fåes kjøpt i ulike varianter og er en blanding av forskjellige krydder og olje. I India er det vanlig at hver husstand lager sin egen karripasta.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!